Scroll Top
Dagens Påhlsson

“Ni är mer genuina än många andra så att fortsätta hos er var en självklarhet.”

Vilka är Dagens Påhlsson?

Dagens Påhlsson, restaurangen mer känd som “Salvatores med Påhlssons“, hittas på Stortorget 4 i Sölvesborg sedan 2018. Framgångsreceptet är en italiensk grund med svenska inslag. Lokala råvaror och närproducerat är kärnan i matlagningen.

Johan Påhlsson, ägare till Med Påhlssons berättar:
“Service och kvalitet är det som är viktigt. Vi har restaurang, och jag har alltid varit känd för min exceptionella service. Vi vill alltid våra gästers bästa.

Vi jobbar lokalt; mat ifrån lokala butiker, kött och grönsaker ifrån gårdar runt omkring.

Restaurangen är Sölvesborgs självklara restaurangval på kvällar och högtider!”

+46 har haft privilegiet att få leverera företagstelefoni till Dagens Påhlsson sedan våren 2019, som valde att förlänga avtalet i maj 2022.

Varför skulle ni rekommendera +46?

“Det som skiljer er är att det är ni och inte ett säljbolag som ringer t.ex när man skall förlänga. Att ni vill svara i telefon när man söker er.

Ni är mer genuina än många andra så att fortsätta hos er var en självklarhet. Som ovan, ni ringer, ni har koll – det känns bra!

Än en gång, ni är det självklara valet för någon som vill ha trygghet i sin telefonilösning!

Vi stannar hos er för att ni är lätta att få tag på och försöker alltid lösa det man behöver, och ni har mandat och kunskap att hjälpa till. Serviceinriktade!

Med lång erfarenhet är det viktigt för mig med långsiktiga relationer och veta att det fungerar, och om inte, att veta att jag kan få tag på någon som löser det åt mig.”

Vi håller tummarna för ett fortsatt givande samarbete, och rekommenderar alla som har vägarna förbi Sölvesborg att svänga förbi restaurangen och uppleva riktigt god mat!