Scroll Top
Vi arbetar med kommunikation.
Men jobbar för relationer.
Om företaget
+46 Sverige AB är ett företag med säte på det företagsrika Kopparlunden i Västerås. Vi erbjuder mobiltelefoni, internet och IT, växellösningar samt körjournaler till företagskunder över hela Sverige.

Företaget startades 2010 med återförsäljare-uppdrag åt en av de stora operatörerna i Sverige. Efter några års erfarenhet av telekom och service beslutade grundarna att starta en egen operatör för att fylla behoven för små- och medelstora företag. Med blandad och bred kompetens startade man ett nätverk för att samla företags kommunikation på ett och samma ställe.

Nätverket som fått numret 46.

Vår vision och drivkraft
RR

Tillgänglighet

Det spelar ingen roll vilken verksamhet du har. Service är allt. Du får tag på oss när du behöver hjälp och vi kommer gärna ut på ett personligt möte.

RR

Transparens

Det är viktigt att veta vad du har för tjänster och att det framgår på dina fakturor. Vi gör det så tydligt som möjligt.

RR

Enkelhet

Vi erbjuder tjänster för företag endast, vilket gör att vi har koll på vad som behövs och krävs inom en ombytlig bransch.

Starka partners i ryggen

För dina mobila tjänster hos +46 använder du Tele2s täckningsnät när du ringer, surfar och skickar meddelanden. Det innebär att du har samma förutsättningar som kunderna hos Tele2 och Comviq.

Tele2s nät är ett prisbelönt nät som vunnit en rad utmärkelser, bland annat som Sveriges bästa nät.

Våra växeltjänster levereras genom Dstny (f.d. Soluno), en produkt efter sammanslagningen av Solus och Uno Telefoni som arbetat med växellösningar sedan 1999, respektive 2004.

Med växel hos +46 använder du Nordens största plattform Telepo som tillhandahålls av Dstny.

Dstny Logo
Använd företagets kommunikation på rätt sätt