Scroll Top
Boosta företaget med en mobil växel.
Jobba smart med mobilen, stationära datorn eller laptopen på Nordens största växelplattform.
Växel Ikon
Hur du och ditt företag gynnas av en växel
Viktig översikt över den egna organisationen
I företagets växelapplikation ser ni, och kan ändra, status för era användare. Utöver att ha koll på vad dina kollegor gör just nu får även den som ringer dig en hänvisning och närvarostatus varför du inte svara, och när du förväntas vara tillbaka.
Schemaläggning och öppettider
Ett inkommande samtal som inte tas emot kan vara en förlorad intäkt. Ge era kunder en professionell upplevelse med schemalagda öppettider och anpassade meddelanden för varje given situation. Detta minskar risken att era potentiella kunder ringer till en konkurrent för att ni var upptagna.
Samtalsstyrning och svarsgrupper
Låt växeln göra jobbet åt er. Med växelns smarta samtalsdistribution hamnar era kunder hos rätt avdelning och rätt person direkt. Ingen gillar långa knappvals-menyer men med en enkel “Tryck 1 för Ekonomi” och “Tryck 2 för Butik” slipper ni lägga ner tid på att svara på samtal som borde ha gått till kollegan.
En uppsjö av funktioner som underlättar vardagen
Fullända er växellösning med funktioner såsom samtalsinspelning, val av utgående nummer, integrationer, samtalskoppling, rapportsystem och mycket mer.
Skräddarsydda lösningar
Smart struktur

Tillsammans bygger vi växeln utifrån ert företags behov. Vi ställer in öppettider och lägger in unika meddelanden som guidar, informerar och välkomnar.

Fördelning av samtalen

För att kunna arbeta effektivare bestämmer ni hur samtalen ska fördelas er emellan. Det kan ringa samtidigt, i en bestämd eller obestämd slinga. När de anställda redan är i samtal sätts samtalet i kö, till en annan person som kan fånga upp samtalet eller till en gruppbrevlåda.

En snygg front

För att ge era kunder en snyggare front och ett professionellt bemötande ställer vi in den struktur som passar för just er; ett menyval för att kunna knappa sig till rätt avdelning eller en direkt landning hos era anställda.

Hur ska er växel fungera?
Ingenting är så bra som att testa sig fram!
Testa bygg er egna företagsväxel från +46.
+46 växel passar alla företag.
Vår växellösning används av många företag inom hela Sverige.
Låt oss tillsammans ta fram den lösning som passar er verksamhet bäst.

Skolor och förskolor

Sjukvård

Övrig offentlig sektor

Buss- och taxiverksamhet

Marknadsföring och reklam

Ekonomi och revision

Callcenters

Restaurang och café

Bygg och entreprenad

Hotell

Larm och säkerhet

Handel

Tillvalstjänster
Tillval och kringtjänster

Det finns en uppsjö av tjänster för att komplettera och skräddarsy er växel för att passa de behov som er verksamhet dagligen eller temporärt stöter på.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller funderingar kring hur en växel kan hjälpa ert företag?