Körjournaler

Vanliga länkar
Komma igång
  1. Meny.
  2. Välj enhet.
  3. Plus-tecknet.
  4. Fyll i uppgifterna och sedan Lägg till.
  1. I menyn till vänster välj Lägg till enhet
  2. Fyll i uppgifterna och spara.

Se till att bilen är avstängd innan enheten ansluts.

Enheten installeras i bilen direkt via OBD2-porten. Uttaget sitter till vänster under ratten i de flesta bilar.

Webben

1. Välj Enhet och sedan den enhet du vill ställa in i rullistan.
  2. Klicka på Mätarställning.
  3. Fyll i bilens nuvarande mätarställning och klicka Spara.

Appen

1. I menyn uppe till höger väljer du Enhet.
  2. Under Mätarställning fylls bilens nuvarande mätarställning i och klicka Spara.

Genom att klicka på symbolen med ett utropstecken visas nuvarande vägmätarställning.

För dig som behöver avancerad hjälp med körjournaler.

Det här hjälpavsnittet är begränsat till de grundläggande funktionerna med +46 Körjournal. Behöver du hjälp med att till exempel konfigurera eller felsöka enheter, exportera rapporter eller sådant som inte finns svar på här ber vi dig kontakta oss på telefon.