Felanmälan

Tips & råd

Om problemet är funktionellt, dvs. där inga yttra skador uppkommit på din enhet, är det önskvärt att du startat om enheten innan du skickar in ditt ärende.

En omstart kan hjälpa din enhet att stänga ned programvara och processer som blockerar viktiga funktioner. I det fall ingen funktion fungerar på din enhet är det viktigt att kontrollera så att du har:

• Satt i rätt SIM-kort
  • Placerat SIM-kortet rätt i telefonen
  • Kontrollerat så att din enhet inte är låst till en föregående operatör
Skicka ett support-ärende